Pedodontie - Dr. Dumitriu Dental ClinicDr. Dumitriu Dental Clinic înţelege cât de dificil este sӑ-i convingem pe cei mai mici membri ai familiei să accepte tratamentul stomatologic.

Într-un cadru cald şi plăcut, alături de unul dintre părinţi, copii dumneavoastră vor căpăta încredere în medicii noștri şi vor deveni noii lor prieteni.

În fiecare familie, apariţia primilor dințişori este un moment de sărbătoare, la fel şi pierderea dințişorilor de lapte. Dar, sunt şi momente când durerea dentară nu-i lasă pe cei mici să îşi desfăşoare normal activităţile.

Cooperarea copiilor poate surveni de la a doua, chiar a treia şedinţă, de aceea este esenţial pentru medicii noștri să creeze o legătură medic- pacient copil.

Măsuri de prevenire a cariilor:

Periajul dentar CORECT efectuat zilnic şi folosirea aței dentare.

Fluorizare generală şi locală

Profilaxia dentară periodică în cadrul cabinetului stomatologic: periaj profesional, detartraj, fluorizare.

Sigilarea dinţilor definitivi: singura metodă demonstrat eficientă de prevenire a apariţiei cariilor.

Perioada de dentiţie mixtă, când existӑ atât dinţi de lapte, dar apar şi cei definitivi este o etapă foarte importantă pentru aşezarea normală pe arcadă a dinţilor.

Un consult la medicul stomatolog vă va da informații clare şi precise despre starea dinților copiilor dvs: gradul de dezvoltare, sensul şi poziţia de erupţie.